logo booking                                                               logo menicka

Řízek jedině na másle

Řízky pro Vás připravujeme jedině na přepuštěném másle nebo sádle. Takto řízek neztrácí svou jedinečnou chuť masa pro kterou je vyhledáván.

Řízek je plátek masa, který je změkčen naklepáním paličkou (případně uválen válečkem apod.), jakož i název pokrmu z tohoto masa připraveného. Jako pokrm může být obalený v trojobalu nebo bez obalu, tzv. přírodní řízek. Nejčastěji se používá maso vepřové nebo kuřecí, někdy i telecí. Recept na český vepřový řízek původně vznikl za dob Rakouska-Uherska z rakouského receptu na vídeňský řízek.

  • Vídeňský řízek
  • Holandský řízek
  • Sekaný řízek
  • Přírodní řízek
  • Kuřecí řízek
  • Telecí řízek
  • Vepřový řízek

Mistři výčepní

Pivo z rukou profesionálů je zárukou kvality a vyvážené chuti každého kousku. V uplynulých...

Čti více

Řízek jedině na másle

Řízky pro Vás připravujeme jedině na přepuštěném másle nebo sádle. Takto řízek neztrácí svou...

Čti více

Ubytování

Připravujeme pro Vás stylové ubytování s vlídným zázemím. Rádi Vás ubytujeme v jednom z našich...

Čti více